Tolga
New member
Ekmek yerine glutensiz ne yenir?
Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Çölyak Hastalığında Aile Hekimleri için Tanı, Tedavi ve İzlem Rehberi adlı rehbere göre çölyak hastaları ekmek yerine pirinç, pirinç unu, mısır, mısır unu, karabuğday, kinoa, amarant ve glutensiz un gibi alternatifler kullanılarak hazırlanan tahıl ürünlerini tüketebilir.Feb 23, 2024
Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Çölyak Hastalığında Aile Hekimleri için Tanı, Tedavi ve İzlem Rehberi adlı rehbere göre çölyak hastaları ekmek yerine pirinç, pirinç unu, mısır, mısır unu, karabuğday, kinoa, amarant ve glutensiz un gibi alternatifler kullanılarak hazırlanan tahıl ürünlerini tüketebilir.Feb 23, 2024